🌞 Mer om oss - NynĂ€shamns Kajakuthyrning 2024

Till innehÄll
Mer om oss!
HÀr Àr vi som driver NynÀshamns Kajakuthyrning!

Frida

Frida har drivit kajakuthyrningen i egen regi i snart 4 somrar. Det Ă€r Frida som hĂ„ller i de flesta turer och kurser som NynĂ€shamns kajakuthyrning arrangerar.  

Hon tycker om att utmana mĂ€nniskor och flytta deras comfort-zone precis sĂ„ dĂ€r lagom mycket att de kĂ€nner att de fĂ„r vĂ€xa men aldrig behöver vara rĂ€dda.  

Om vintern Äker hon gÀrna skidor och hon berÀttar gÀrna om sina senaste Àventyr och tipsar om roliga saker att göra, inte bara i NynÀshamn, utan runt om i vÀrlden.


Hon har varit runt en del och bott pÄ en hel del olika stÀllen. Testa henne nÀsta gÄng ni ses, ni har sÀkert nÄgon gemensam bekant! För Àr det nÄgot hon har lÀrt sig Àr det att vÀrlden Àr en liten plats!

Jesper

Jesper har alltid Àlskat att vara utomhus och gick ett gymnasium med naturguidesinriktning, sÄ det finns nog inget jobb som passar honom bÀttre Àn att fÄ vara ute pÄ Lövhagen hela sommaren! Under vintern Àr han ivÀg och gör vintersÀsong och fortsÀtter att vara utomhus!

Under sommaren trÀffar ni Jesper ute pÄ Lövhagen och han ser till att ni fÄr den bÀsta starten pÄ er tur. Han guidar Àven i natur-parkour och i sommar kommer han hÄlla i kurser och turer.

Jesper Àr nog den ni med största sannolikhet trÀffar ute pÄ Lövhagen hos NynÀshamns kajakuthyrning i sommar!

Kjelle

Kjelle startade upp NynÀshamns Kajakuthyrning för snart 20Är sedan. Lite av en slump nÀstan.

Kjelle och Kerstin hade varsina egna kajaker som dom tyckte skulle fÄ komma ut lite oftare och snart kom det större förfrÄgningar och Kjelle investerade i fler kajaker.

Kjelle Àr NynÀshamns Kajakuthyrnings egen vaktmÀstare och IT-support. Han fixar med trasiga kajaker, pillar med det tekniska, stöttar upp nÀr det behövs och Àr en allmÀn klippa i uthyrningen.

Kjelle Àr född och uppvuxen i NynÀshamn och har spenderat vÀldigt mycket tid ute i skÀrgÄrden, sÄ Àr det nÄgon som kan tipsa om ett smultronstÀlle fyllt med extra smultron, sÄ Àr det han

Kerstin

Kerstin jobbar mycket i bakgrunden. Hon ser till att alla mjuka saker Àr hela och syr och lagar grejer. Hon ordnar med mat efter lÄnga dagar och bjuder alltid pÄ badsÀllskap om man Àr badsugen!

Kerstin har paddlat kajak i mÄnga lÄnga Är och Àr gÀrna med pÄ NynÀshamns Kajakuthyrnings turer. Hon bidrar med erfarenhet, ett glatt humör och Àr alltid hjÀlpsam. Hon visar Àven att man inte mÄste sluta vara aktiv nÀr Ären kommer i kapp. I Är firar vi hennes 70Ärs dag, men det skulle man vÀl aldrig kunna tro?!

Kerstin Àr Àven den klippa som stÀller upp nÀr livet tjorvar ihop sig och hjÀlper till med uthyrningen.

TrÀffa Kerstin i sommar ute pÄ Lövhagen, antingen vid en badklippa eller vid uthyrningen!

Agnes

Agnes Àr alla tjej-paddlingars lilla solstrÄle. Alltid taggad pÄ ett Àventyr och alltid med ett leende.

Till vardags jobbar hon med filmproduktion, men nÀr ledigheten infinner sig sÄ Àr hon allra helst utomhus.

Agnes kommer du trÀffa frÀmst pÄ turer och kurser. Boka in dig pÄ en redan idag för att fÄ chansen att dela en stund med den hÀr stjÀrnan!

Pim

Pim Àr ofta med ute pÄ Lövhagen och charmar folk. Han Àlskar att bada och att vara med och paddla kajak och sitter dÄ gÀrna lÀngst fram pÄ packluckan.

Pim har hunnit besöka mĂ„nga lĂ€nder och hĂ€ngt med Frida runt i bĂ„de Europa och vĂ€rlden. I vĂ„ras fyllde han 11Ă„r, men det mĂ€rks bara pĂ„ dom grĂ„ topparna pĂ„ hans stora öron.  â€ Kom och klappa pĂ„ Pim ute pĂ„ Lövhagen vid vĂ„r bod i sommar!
Vi ses i sommar!
NynÀshamns Kajakuthyrning 2023
Telefon: 0702-75 75 16
SMS: 0704-58 91 91
Mail: Info@hyrkajak.se

NynÀshamns kajakuthyrning
Lövhagens FriluftsomrÄde
NynÀshamn
Tillbaka till innehÄll