🌞 Turtips - Nynäshamns Kajakuthyrning 2024

Till innehåll
Turtips
Vart ska man paddla? Hit eller dit och vad borde man inte missa? Och var får man inte gå i land? Här får du turtips på våra bästa smultronställen!

En kort tur eller en heldag. Här hittar du turen för dig!

Den här kartan får du även med dig på din tur, och vi kommer titta på den tillsammans innan ni ger er av!

Sandskär

Sandskär, eller Pickla som det kallas i folkmun, är en kortare och trevlig dagtur. Hit tar det ungefär 45 minuter att paddla. Här möts du av mysiga sandstränder och på den södra delen är vattnet riktigt grunt och passar perfekt till barnfamiljen.

Yttregården

Yttre gården bjuder på en mysig sandstrand. Hit tar man sig genom att korsa en farled, och är man lite ovan paddlare kan man tycka det är obehagligt att vara så långt ifrån land. Det här är en perfekt tur för din andra gång i en kajak! Paddlingen tar ungefär 30 minuter.

Dragets kanal

En smal kanal med massor av historia. Väl värd en genompaddling!

Rassa vikar

Ett populärt utflyktsmål av alla båtfarare. Här inne bli vattnet ofta varmare i vattnet och det kan vara riktigt lugnt, även om det blåser runt resten av skärgården. Hit tar det ungefär 90 minuter att paddla.

Örudden

Örudden på södra järflotta är en lång, mysig sandstrand med massor att upptäcka på ön. Här kan det ibland blåsa in en hel del, så kolla gärna vädret innan ni bestämmer er för att fara hit över dagen! Hit tar den ungefär 2,5h att paddla.


Fråga gärna oss innan ni ger er av så berättar vi mer!
Vi ses i sommar!
Nynäshamns Kajakuthyrning 2023
Telefon: 0702-75 75 16
SMS: 0704-58 91 91
Mail: Info@hyrkajak.se

Nynäshamns kajakuthyrning
Lövhagens Friluftsområde
Nynäshamn
Tillbaka till innehåll